• Hrvatski
  • Deutsch

Naše Usluge


Odluka gdje provesti starost, nije uvijek jednostavna. Današnji ritam života diktira nam često brz i naporan tempo, ne pruža nam priliku voditi kvalitetnu brigu o našim najmilijima, a odlazak u starački dom, nije uvijek najbolje rješenje.

Upravo iz tog razloga je CuraVita24 dobra i sigurna alternativa staračkom domu te odličan izbor svima koji treću životnu dob žele provesti u udobnosti vlastitog doma.

Cura Vita 24 temelji se na načelima poboljšanja kvalitete života u trećoj životnoj dobi i osiguranju dostojanstvenog uživanja u vlastitom domu.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore i sigurnosti kroz razgovore i druženje u svrhu prevladavanja usamljenosti te uključivanjem u društveni život zajednice.

Na praktičnoj razni, pomaže im rasterećenjem od kućanskih poslova, odlazak u nabavku namirnica, priprema hrane i prijevoz.

Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

OBRATITE NAM SE JOŠ DANAS ZA BOLJE SUTRA!

24 SATNA NJEGA

Živjeti u poznatom okruženju pruža osjećaj sigurnosti. Naši njegovatelji brinu za Vas 24 sata dnevno u Vašem domu.

POMOĆ U ODRŽAVANJU HIGIJENE

Pomoć pri oblačenju, svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba, uz poštivanje i zaštitu integriteta i dostojanstva našeg klijenta.

POMOĆ PRI KRETANJU I REKREACIJI

Pomoć klijentu pri kretanju i rekreaciji u kući i izvan kuće. Motivacija i nadzor našeg tima, rekreaciju će vam pretvoriti u dnevnu potrebu i razonodu.

DRUŠTVENE I SOCIJALNE AKTIVNOSTI

Uključuje integraciju u socijalne aktivnosti kao što su razgovori , šetnje, čitanje, odlazak na izlete, društvene igre, pratnja liječniku i sve ostalo prema potrebama klijenta.

ORGANIZIRANJE PREHRANE

Nabavka namirnica, priprema hladnih i toplih obroka i napitaka ili dopremanje gotovih jela po izboru klijenta ili preporuke liječnika i nutricionista.

OBAVLJANJE KUĆANSKIH POSLOVA

Održavanje čistoće u kući, briga o urednosti odjeće, uz neposrednu dostupnost njegovatelja radi dogovora o dnevnim obvezama.