O Nama


Stvarajući stranicu na kojoj nas upoznajete, krenuli smo ususret ljudima koji se uvijek nadaju da će im suvremeni ritam života prepustiti više vremena za pomaganje i brigu o starijim članovima obitelji. Dobro nam došli i hvala vam na toj nadi!

Na ovom je mjestu oživljela naša poslovna vizija. Njezin put vodi prema životima i domovima osoba treće životne dobi. Iako im svi puno dugujemo, oni rijetko očekuju nešto više osim dostojanstvenog uživanja mirovine.

Dostojanstvo ove dobno osjetljive populacije njeguje se ublažavanjem socijalne izolacije, pružanjem emocionalne potpore razgovorima i druženjem u svrhu prevladavanja usamljenosti, te uključivanjem u društveni život zajednice. Na praktičnoj razini, pomaže im rasterećenje od kućanskih poslova, odlazaka u nabavku stvari i pripremanja hrane. Ako su ograničenog zdravlja, dragocjena im je pratnja i pomoć u zadovoljavanju vlastitih zdravstvenih i higijenskih potreba.

Ova uvjerenja temelj su našeg rada na poboljšanju kvalitete života osobama u trećoj životnoj dobi unutar njihovih domova i na putovanjima. Nakon uspješne poslovne suradnje s klijentima u Hrvatskoj, u razvoju poslovanja pogodovao nam je pristup Hrvatske Europskoj uniji, a potom i ukidanje ograničenja za rad hrvatskih državljana u Njemačkoj. Ovakvom povjerenju njemačkog tržišta rada, odgovorili smo pružanjem usluge za pomoć u kući. Omjer potražnje takvih usluga i zainteresiranost pružatelja s druge strane, premašio je naša očekivanja.

Zahvaljujući pažljivom odabiru uslužnog osoblja, nailazimo na izraze zadovoljstva, a često i iskrenog prijateljstva naših klijenata. To nam je najdraža referenca poslovnog ugleda. Zadnja novost u našoj ponudi klijentima je organizacija turističkog putovanja ili odmora na hrvatskoj obali ili unutrašnjosti zemlje u pratnji našeg osoblja, kako bi uživali u čuvenim pirodnim ljepotama i tradicionalnoj gastronomskoj ponudi, te iz Hrvatske ponijeli lijepe uspomene.

Nikolina Princip

Osnivačica i direktorica

Darko Princip

Stručni suradnik

Sandra Kozina

Voditelj ljudskih resursa

Sandra Filipović

Voditelj ljudskih resursa

Jasna Jerković

Voditelj inozemnih poslova